Europski centar za razvoj strukovnog obrazovanja Cedefop je pokrenuo natjecanje #CedefopPhotoAward 2018 kao sastavni dio Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Europska komisija i Cedefop na ovaj način promoviraju strukovno obrazovanje i osposobljavanje u Europskoj uniji.

Natjecanje je otvoreno do 15. srpnja za grupe učenika strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u Europskoj uniji te Norveškoj i Islandu.

Sudionici su pozvani da podijele svoje iskustvo strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kreiranjem originalne fotopriče koja je popraćena kratkom naracijom.

Prva i druga nagrada bit će putovanje u Beč na Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Dva pobjednička tima će prisustvovati gala večeri 8. studenog na kojoj će biti prezentirane njihove fotopriče te na svečanoj dodjeli nagrada 9. studenog 2018. godine. Treća nagrada bit će putovanje u Thessaloniki na ceremoniju otvorenja Thessaloniki međunarodnog filmskog festivala 1. studenog 2018. godine.

Dodatne informacije i novosti vezane uz natjecanje možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://www.cedefop.europa.eu/en/tags/cedefopphotoaward 

Pravila i obrazac prijave možete pronaći na: http://www.cedefop.europa.eu/el/content/cedefopphotoaward-2018-rules-and-application-form