Održana radionica dionika u strukovnom obrazovanju
Vijesti iz Hrvatske

Održana radionica dionika u strukovnom obrazovanju

U Zagrebu, 14. siječnja 2014. godine održana je radionica i sastanak s predstavnicima dionika u strukovnom obrazovanju. Sudjelovali su predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Ministarstva poduzetništva i obrta, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore, Agencije za mobilnost i programe EU, Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.

Na radionici je predstavljena ReferNet mreža i predviđene aktivnosti ReferNet-a Hrvatska. Na radionici su prikupljena mišljenja i odgovori institucija, relevantnih dionika u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u Republici Hrvatskoj, na upitnike o politikama, mjerama i aktivnostima u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju i napretku u ispunjavanju kratkoročnih ciljeva zadanih lzjavom iz Bruggesa o pojačanoj europskoj suradnji u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju za razdoblje 2011.-2020.

15.1.2014. 12:54:34

RSS Feed

European Parliament delegation visits Cedefop

MEPs Anne Sander, Siôn Simon and Emilian Pavel, members of the European Parliament’s Committee on Employment and Social Affairs (EMPL), visited Cedefop on 12 and 13 February and had a fruitful exch

more...
Upskilling pathways discussed at joint Cedefop-EESC policy learning forum

Cedefop and the European Economic and Social Committee (EESC) jointly organised a policy learning forum (PLF) on ‘Upskilling pathways: a vision for the future’ in Brussels on 7 and 8 February.

more...
Latvia: national VET quality assurance uses European indicators
more...