Ususret Europskom tjednu vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, Europski centar za razvoj strukovnog obrazovanja Cedefop po četvrti puta organizira natjecanje #CedefopPhotoAward 2019 u suradnji s Europskom komisijom.  

Natjecanje #CedefopPhotoAward 2019 u izradi fotopriča je otvoreno do 31. svibnja 2019., 23:59 CET, za timove učenika i odraslih polaznika u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u Europskoj uniji, Norveškoj i Islandu. Kroz originalnu fotopriču i kratke opise, natjecatelji će podijeliti svoje iskustvo strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u svrhu promocije izvrsnosti i prednosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

Prva i druga nagrada uključuju putovanje u Helsinki na Europski tjedan vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u listopadu 2019., dok je treća nagrada putovanje na Međunarodni filmski festival u Solunu (Thessaloniki) u studenom 2019.

Dodatne informacije vezane uz natjecanje možete pronaći  http://www.cedefop.europa.eu/en/news-and-press/news/cedefopphotoaward-back

Pravila natjecanja i online obrazac prijave možete pronaći http://www.cedefop.europa.eu/en/tags/cedefopphotoaward

Novosti pratite putem društvenih mreža FacebookInstagramTwitter i Youtube 

cedefop photo award.JPG